You are currently viewing Keto Bagel

Keto Bagel

Voi face această rețetă pentru totdeauna, sunt foarte bune, aurii și frumoși. Îi iubesc atât de mult, din mai multe motive: pentru că le pot face în 30 de minute, pentru că pot să o păstrez în congelator și pentru că au un cu conținut scăzut de carbohidrați.

Ingrediente:

  • 200 g făină de migdale
  • 1 lingură praf de copt
  • 350 g mozarella light răzuit
  • 2 linguri de brânză cremă
  • 2 ou
  • sare

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 190 grade C. Într-un robot de bucătărie, procesați făina de migdale și praful de copt, până se omogenizează. Adăugați ouăle în robotul de bucătărie. Procesați până la omogenizare. Într-un castron mare, combinați mozzarella răzuită și cremă de brânză. Puneți la microunde timp de 2 minute, amestecând la jumătate. Amestecați din nou la final până se încorporează bine. (Dacă nu doriți să folosiți cuptorul cu microunde, încălziți brânzeturile pe aragaz la foc mic, amestecând des, până se topesc complet. Transferați brânzeturile în robotul de bucătărie, cât brânza este fierbinte, pulsați până se formează un aluat uniform.

Formați aluatul într-o bilă și împărțiți-l în 6 părți. Dacă doriți să adăugați toppinguri, cum ar fi semințe de susan sau orice condimente, pulverizați mai întâi covrigii ușor cu spray de gătit. Apoi, presărați toppingurile peste covrigi și apăsați ușor în aluat. Coaceți covrigi keto aproximativ 15 minute, până când sunt fermi și aurii.

Vă recomand la o masă un bagel, fiindcă sunt calorice, o bucată având 230 kcal!