You are currently viewing Salată de sparanghel cu roșii și brânză de capră

Salată de sparanghel cu roșii și brânză de capră

Ingrediente:

  • 20 g unt de cocos
  • 250 g sparanghel verde (fără partea lemnoasă)
  • 1 cățel de usturoi
  • 20 g semințe de pin, crude (la alegere)
  • 150 g roșii cherry
  • 50 g roșii uscate (5-6 buc)
  • 80 g rucola
  • 80 g brânză de capră proaspătă (sau altă sursă de proteină)
  • sare și piper

Mod de preparare:

Punem untul de cocos în tigaie pe foc , întretimp tăiem partea lemnoasă a sparanghelului și tăiem bucăți de 3cm și o călim cu usturoi feliat subțire și cu semințele de pin și o condimentăm cu sare și piper. Întretimp tăiem roșiile uscate și roșiile cherry.

Punem într-un bol toate ingredientele pregătite cu rucola și brânza de capră feliată și o servim. Poftă!