Trebuie să încercați acești biscuiți. Eu am fost foarte încântată, sunt atâta de crocanți. Îi puteți consuma ca atare ca o gustare, se potrivesc de minune cu salate, sos guacamole, hummus și alte creme tartinabile, sau lângă o supă cremă.
Ingrediente:

- 120 g făină spelta integrală
- 100 ml apă
- 60 g ovăz
- 160 g mix de semințe Alesto (Lidl)
- 30 g semințe de cânepă
- 30 ml ulei de măsline
- 1 linguriță de sare
Mod de preparare:
Amestecați toate ingredientele uscate, ,turnați uleiul de măsline și apa și frământați până totul devine un aluat ferm.
Luați o tavă de copt, tapetați-o cu hârtie de copt și întindeți aluatul cât mai subțire cu degetele pe toată suprafața. Puneți aluatul la cuptorul preîncălzit la 180°C și coaceți timp de 15 minute. Apoi scoateți din cuptor și tăiați biscuiții cât încă sunt calzi (tăiați pătrate, dar puteți face și fâșii sau forme complet diferite). Puneți biscuiții la cuptor pentru încă 10-20 de minute, din nou la 180 °C.
Lăsați biscuiții să se răcească complet și le puteți servi. Păstrați biscuiții care v-au rămas într-un recipient sigilat, unde se vor menține timp de câteva săptămâni.
Toată porția are undeva la 2000Kcal- cu atenție vă rog!
