You are currently viewing Conopidă gratinată

Conopidă gratinată

Ingrediente:

  • conpidă
  • ceapă
  • sare, piper, usturoi, muștar
  • șuncă
  • smântână de gătit vegetal
  • mozarella ras
  • ou

Mod de preparare:

Am desfăcut florile de conopidă și le-am gătit pe aburi, întretimp am pus ceapă la călit cu puțină usturoi, sare piper, am adăugat peste ea șuncă mărunțită. Am turnat peste ea smântâna de gătit vegetal cu ou crud după care am adăugat conopida fiartă , am amestecat bine si am mai condimentat cu puțin muștar (după gust). Am pus peste ea mozarella rasă și am pus în cuptorul preîncălzit la 180 de grade. Le- am servit cu murături!
Dacă nu aveți acasă smântână de gătit puteți amesteca ou cu iaurt sare, piper si muștar. Iar dacă nu aveți oală pentru aburi special, puteți să o fierbeți în apă cu sare.