Fritatta iese perfect cu orice combinație. Combinațiile sunt infinite! La fritatte ideea e ca incepi pe gaz și termini în cuptor! Deschide frigiderul, și vezi ce legume găsești în el și poți da drumul.
Ingrediente:
- ceapă sau praz
- sare, piper, boia
- unt de cocos
- cartofi dulci
- ardei capia…
- 4 ou
- câteva frunze de busuioc sau spanac
Mod de preparare:
Am pus ceapă la călit în unt de cocos, după care am adăugat cartofi dulci, ardei capia… ideea e că poți pune orice legume după gustul tău ( ciuperci, țelină, gulie…) După ce s-or călit, am bătut pe ei 4 ou condimentat și am ras peste ea mozarella. În 15-20 de minute gata în cuptorul preîncălzit la 180°C. Pentru iubitori de carne, după călirea cepei puteți adăuga șuncă, piept de pui mărunțit…
Vă recomand ¼ porție la o masa servit cu legume crude și salată pentru un mic dejun delicios și colorat
