You are currently viewing German cheesecake

German cheesecake

Ingrediente:


Blat: 250 g făină de ovăz, 100 g de unt, 50 g îndulcitor, 1-2 ouă, praf de copt, sare, scorțişoară.

Cremă: 1kg brânză quark (o găsiți în Kaufland), 250 ml lapte vegetal, 1 budincă cu gust de vanilie dar cu îndulcitor (o puteți lua de la magazinul Best), 4 ouă, 120 g de îndulcitor, 1 zeamă de lămâie.


Mod de preparare:
Blat: Se amestecă toate ingredientele, se pun într-o formă făcută cu unt și se bagă în frigider timp de 30 de minute.

Cremă: Se amestecă manual sau cu mixerul ouăle și îndulcitorul, se adaugă brânza, budinca, laptele și zeama de lămâie. După ce au trecut și cele 30 de minute, se scoate blatul de la frigider, se pune crema peste și se bagă în cuptor la 180° C, timp de 60 de minute.