Vă plac ouăle la micul dejun? Dacă da, cu siguranță această omletă verde minunată vă va uimi.
Ingrediente:
- 100 g ciuperci
- 40 g spanac
- 2 ou
- ½ ceapă
- usturoi după gust
- sare după gust
- piper negru după gust
- ulei de cocos
- mozarella ras
Mod de preparare:
Într-un bol, amestecați ouăle, spanacul cu un blender vertical. Asezonați amestecul cu usturoi, piper negru și sare și amestecați bine din nou.
Încingeți o tigaie cu ulei se cocos și prăjiți omleta pe ambele părți. Când este gata dați-o deoparte. Mai ungeți tigaia cu puțin ulei și prăjiți ceapa și ciupercile tăiate cu puțină sare și piper și lăsați să se călească.
Când ați terminat, puneți omleta într-o farfurie, umpleți-o cu ciuperci și mozarella ras și este gata pentru a fi servită.
