You are currently viewing Omletă cu spanac umplută cu ciuperci

Omletă cu spanac umplută cu ciuperci

Vă plac ouăle la micul dejun? Dacă da, cu siguranță această omletă verde minunată vă va uimi.

Ingrediente:

  • 100 g ciuperci
  • 40 g spanac
  • 2 ou
  • ½ ceapă
  • usturoi după gust
  • sare după gust
  • piper negru după gust
  • ulei de cocos
  • mozarella ras

Mod de preparare:

Într-un bol, amestecați ouăle, spanacul cu un blender vertical. Asezonați amestecul cu usturoi, piper negru și sare și amestecați bine din nou.

Încingeți o tigaie cu ulei se cocos și prăjiți omleta pe ambele părți. Când este gata dați-o deoparte. Mai ungeți tigaia cu puțin ulei și prăjiți ceapa și ciupercile tăiate cu puțină sare și piper și lăsați să se călească.

Când ați terminat, puneți omleta într-o farfurie, umpleți-o cu ciuperci și mozarella ras și este gata pentru a fi servită.