Ingrediente:
- Piept de pui
- Sare, piper, usturoi, praz, cimbru
- 10dkg spanac
- 15dkg ricotta
- Mozzarella
- Fasole verde
Mod de preparare: Curățăm pieptul de pui, punem unpic de ulei peste ele, sare, piper. Între timp facem umplutura : 10 dkg spanac, 15 dkg ricotta (brânză), usturoi, sare, piper, praz. Punem toate intr-un tocator. Pieptul de pui il tăiem și punem în ea umplutura de spanac. Putem tăia și orizontal și să punem o felie de mozzarella în carne. Punem în cuptor la 180̊, acoperim cu o folie sau punem un pic de apă sub carne. În 45-50 de minute este gata. Ca și garnitură am făcut fasole verde congelat în tigaie (sare, piper, cimbru, praz, usturoi, ulei)
Se poate consuma și pentru cină, este plin de proteină.
