Ingrediente:
- 2 vinete
- 500 g carne tocată
- 200ml bulion
- 2 cepe
- brânză feta
- 4-5 căței usturoi
- sare, piper, cimbru, busuioc

Mod de preparare:
Se spală și se taie vinetele în două, pe lungime. Se crestează pulpa în romburi cu vârful unui cuțit. Se așează într-o tavă de copt, se ung cu ulei de măsline, se presară cu sare și piper, după care punem usturoi felii peste ea. Se dau la cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 40 de minute.

Întretimp pregătim umplutura. Călim ceapa pe ulei de cocos și usturoiul mărunțit, după care adăugăm carnea tocată, O condimentăm cu sare, piper, cimbru, busuioc. Adăugăm peste ea 200ml de bulion când carnea a avut o culoare rumenă și o fierbem timp de 20 de minute.
Scoatem din cuptor vinetele și apăsăm miezul lor cu ajutorul unei lingure și adăugăm peste ea carnea tocată. Adăugăm bucățele de brânză feta peste ele și o mai punem în cuptor 10-15 minute. Poftă!
